Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

HURÁ DIVADLO! - workshop

Dátum: 04.04.2023
Autor: Obec Dubová
HURÁ DIVADLO! - workshop

Pozvánka na podujatie

Milovníci divadla z Vištuka a okolia

Ak sa chcete dozvedieť, ako sa hrá a všeličo viac, čakáme práve vás. Máte možnosť zoznámiť sa so základnými hereckými metódami, vylepšíte svoje už získané divadelné schopnosti a obohatíte sa o techniky javiskovej reči a pohybu. Všetko hravou formou, počas ktorej si aj výborne oddýchnete. 

17.apríla 2023 o 16.00 hod deti a mládež a o 18.30 dospelých v Dome kultúry.

HURÁ DIVADLO!

Teší sa vás

Sidónia Féderová a Divadlo Vištuk

 

Lektorka workshopu

Mgr. art et MgA Sidónia Féderová je absolventkou odboru bábkoherectvo na bratislavskej VŠMU a výchovnej dramatiky na pražskej DAMU. Už viac ako 10 rokov sa aktívne venuje prepájaniu divadla a výchovy, naprieč rôznymi cieľovými skupinami. Vedie divadlo Féder Teáter, ktoré má v repertoári inscenácie pre všetky vekové kategórie, od batoliat cez násťročných až po dospelých. Pritom všetky vedome a zámerne prihliadajú na vývinovú psychológiu a špecifiká jednotlivých cieľových skupín. Pravidelne s divadlom účinkuje na festivaloch, doma i v zahraničí pretože inscenácie otvárajú aj rôzne tabuizované témy v spoločnosti a učia divákov o nich viesť zmysluplný dialóg. (Narodenie detí, smrť v rodine, rozvod a pod.) Zároveň je členkou organizácie Osmijanko i EDUdrama, kde pripravuje literárno-dramatické workshopy pre deti aj dospelých. Vzdeláva pedagógov i laickú verejnosť. V týchto organizáciách sa venuje hlavne práci s literatúrou ako vzdelávacím zdrojom. Workshopy smerujú k všeobecnému rozvoju osobnosti, k sebapoznávaniu cez príbeh, či k prežívaniu náročných životných situácií “nanečitso” a tým pádom pripravujú na ich úspešné zvládnutie v reálnom živote. 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.